tisdag 28 augusti 2012

UPPDATERINGAR & DJUPINTERVJU

Dagen startade med att vilja ligga kvar ... Åter för få sov timmar men 645 träffade jag Jessica för att promenixa 45 minuter, duscha, byta om, dammsuga i butiken och sedan nästan somna vid flertal tillfällen hos Amanda på Salong Familjen Sandwall dit jag går för att få mina ögonfransar fyllda och förlängda. Förstår inte varför det är så avkopplande som det är men testa det ... Bara att få vila en stund är en sådan lyx ...

Genom att få mina fransar fixade som jag har nu gjort behöver jag inte någon mascara eller smink.
Rätt så effektfullt för att vara utan smink ... =)


Idag hade jag även lyxen att få luncha med Hanna, hennes lilla prinsessa och Tania.
Vi försökte uppdatera varandras liv på 30 minuter. Går det? Gick det? Troligtvis inte men vi gjorde ett försök och har lovat att uppdatera lite oftare ...  =)


Efter lunchen blev det butiken fram till 18 för att stänga och gå hem då frilansreportern Annelie kom denna kväll från Göteborg för att intervjua mig inför P1 programmet Tendens där man varje vecka diskuterar olika teman ur olika infallsvinklar. I programmen ingår även en 30 minuters djup intervju med en person och jag är nästa vecka just den personen som kommer att prata om plastikoperationer.

Annelie ringde mig i fredags och hade genom att googla hittat något inlägg jag skrev förra året om just detta provokativa ämne. Hon måste nog ha gillat vad hon läste då hon kontaktade mig och frågade om jag kunde tänka mig att prata i radion om mina operationer och om vad jag tycker allmänt om detta tema.


Jag kan tycka att prata i radion är bland de svåraste kommunikations sätten då svenska inte är mitt modersmål och att förklara något jag tycker något om är lättare för mig att få fram genom det skrivande ordet mer än det talande men jag tror och hoppas att mina förklaringar inte låter allt för konstgjorda.
Knut höll sig bredvid Annelie och mer om intervjun kommer vid senare tillfälle.

Nu skall jag sova då löpning väntar kl. 7 imorgon.
 Mycket kan förändras genom träning, något annat påstår jag inte men allt är inte heller sanningen och som vanligt innebär inte det ena att man inte kan göra det andra ...  =)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar